بنام خدا
wall heating package
پکیج شوفاژ دیواری خود بر دو نوع تقسیم میشود . در این قسمت به توضیح کامل ساختار ، مزایا و معایب آنها میپردازیم :
زمان مطالعه 4 دقیقه
پکیج شوفاژ دیواری بدون فن
پکیج شوفاژ دیواری بدون فن همانطور که از نامشان پیداست موتور تخلیه محصولات ناشی از احتراق گاز را ندارند و عموما باید در فضای باز ، یعنی خارج از محل سکونت نصب گردند زیرا محفظه احتراق آنها باز است .
محفظه احتراق باز یعنی چه ؟
در پکیج های محفظه احتراق باز ، اکسیژن مورد نیاز برای سوزاندن گاز ، از محیط داخل محل نصب تأمین میگردد . لذا تاکید برآن است که حتما در بیرون از محل کار یا منزل نصب شوند . در غیر اینصورت برای نصب دستگاه در داخل محیط ( با در نظر گرفتن موارد استاندارد ) مشکلی نخواهید داشت .
پیشنهاد میکنیم به بخش شرایط گارانتی محصولات مراجعه نمائید .
پکیج شوفاژدیواری فن دار
و اما پکیج شوفاژ دیواری فن دار (بر خلاف پکیجهای بدون فن ) ، دارای یک موتور پروانه ای شکل در قسمت بالای دستگاه هستند که محصولات ناشی از احتراق گاز را به بیرون از محیط پرتاب میکنند و محفظه احتراق آنها بسته است ، لذا ایمنی بیشتری نسبت به پکیج شوفاژدیواری بدون فن دارند .
محفظه احتراق بسته یعنی چه ؟
در پکیج های محفظه احتراق بسته ، اکسیژن مورد نیاز دستگاه از فضای خارج محل نصب تأمین میشود . لذا بخوبی میتوان از آن در هر مکانی ، چه در داخل و چه در بیرون استفاده کرد .
البته لازم بذکر است نصب پکیج شوفاژ دیواری در داخل واحد یا محل کار ، قوانین و شرایط خاص خود را دارد که بعدا در مبحث شرایط گارانتی محصولات شرح کامل آن خواهیم پرداخت .
مطالعه آزاد
پکیج شوفاژ فن دار دارای استانداردهای تأیید شده دنیاست که علاوه بر تأمین گرمایش داخل خانه یا محل تجاری ( از طریق رادیاتور یا فن کوئل یا گرمایش از کف ) ، آبگرم بهداشتی را نیز بصورت فوری در اختیار مصرف کننده قرار میدهد . البته بدلیل نداشتن منبع ذخیره آبگرم ، امکان گرم کردن سیستم گرمایش و آبگرم مصرفی را بطور همزمان ندارد و به محض باز شدن یکی از شیرهای آبگرم ، تمام قدرت دستگاه صرف گرم نمودن آبگرم مصرفی میشود . این یعنی اینکه اگر شیر آبگرم بمدت طولانی باز بماند ، سیستم گرمایش سرد میشود .
در ضمن استفاده از دودکش مخصوص کواکسیال (دوجداره ) در هنگام نصب پکیج دیواری ، ایمنی آنرا برای مصرف کنندگان دو چندان میکند .
پکیج شوفاژ دیواری فن دار را میتوان با توجه به ظرفیت حرارتی و تعداد مبدل و نیز از لحاظ سیستم کنترل و تنظیم ، به گروه های مختلفی تقسیم نمود .
انواع پکیج دیواری فن دار (از لحاظ تعداد مبدل)
پکیج دیواری دو منظوره
جهت استفاده در مناطقی که آب ، سختی ( گچ ) کمتری دارد ، توصیه میشود .
البته نصب ضد رسوب در ورودی آب این نوع دستگاه ها و تنظیم دوره ای شیر گاز ، مشکل رسوب گیری را تا حد زیادی کاهش میدهد .
پکیج دیواری تک منظوره
در مبدل دوم به علت عدم تماس مستقیم با شعله ، کمتر دچار رسوب آب میشود و چون در مبدل اول ، آب سیرکوله میشود و دائمی است ، در نتیجه میزان رسوبگیری آن هم بسیار کم است .
نکته :
برخی از پکیج شوفاژها مجهز به سه مبدل هستند که مبدل سوم ، نقش افزایش راندمان دستگاه را دارد .
انواع پکیج ها از لحاظ سیستم کنترل
پکیج دیواری با سیستم آنالوگ
تنظیمات این مدل از پکیجها بصورت مکانیکی و توسط دو عدد کلید ولوم انجام میشود .
یکی از کلیدها برای تنظیم دمای آبگرم مصرفی ( سمت راست ) و دیگری برای تنظیم دمای مدار گرمایش ( سمت چپ ) بکار میرود .
روش عیب یابی در اکثر این پکیجها با کمک چراغهای LED انجام میگیرد ، لذا تخصص و مهارت بیشتری را میطلبد .
پکیج دیواری با سیستم دیجیتال
تنظیمات این مدل از پکیجها بصورت تاچ ویا لمسی انجام میشود . آنها حاوی اطلاعاتی همچون دمای آبگرم و گرمایش ، میزان فشار آب ، نشانگر تغییر فصل و شعله هستند .
علاوه بر زیبایی برای کاربر ، عیب یابی در آنها برای تعمیرکاران راحت تر است .
البته باید دقت نمود که تنظیمات ساده باشد تا در مواقع لزوم کاربر بتواند براحتی از آنها استفاده نماید .
پیشنهاد میکنیم به بخش کد خطاهای پکیج مراجعه نمائید .

نتیجه گیری :
حالا با توجه به توضیحاتی که داده شد ، میتوانید بگوئید کدام یک از پکیج شوفاژهائی که معرفی شدند ، برای شما مناسبتر است . و یا از کارشناسان نمایندگی بوتان (آچارتخت) مشاوره بگیرید تا یک انتخاب درست داشته باشید .